Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Het aftellen is begonnen……

Anneke Duffhuis dinsdag, 30 januari

Back to the roots…….

In 1932 begon Ramons opa Albert Gerrit Morelisse aan de Arnhemseweg te Amersfoort een lampenwinkel en installatiebedrijf voor verlichting genaamd “Het Lampenhuis” Morelisse.
Als u ons kent weet u dat kleinzoon Ramon zich de laatste 10 jaar dat hij aan het roer heeft gestaan van het familiebedrijf zich heeft toegelegd op de merken Bang & Olufsen en Loewe.
Volgens hem voldoen ze aan de hoogste kwaliteit in beeld en vooral ook geluid.
Want zonder geluid zegt beeld niets…

Wat zijn precies de plannen voor het assortiment in de nieuwe showroom?
Wat blijft en wat is nieuw?

Het complete assortiment laten zien van Bang & Olufsen en Loewe en u zo goed mogelijk blijven adviseren over beeld en geluid en de installatie door onze eigen technische dienst blijven voor ons de belangrijkste pijlers van Morelisse Beeld en Geluid.
Ook Sonos en Devialet verhuizen mee.

Wat is nieuw?

Omdat we op de Weverssingel de ruimte hebben om meerdere stijlkamers in te gaan richten zullen er ook een aantal Spectral televisiemeubels opgesteld gaan worden.
Daarnaast zullen ook de modellen Sharif en Frame van Samsung de weg gaan vinden naar de nieuwe showroom, deze toestellen worden op dit moment via interieurzaken aangeboden maar komen zeker tot hun recht op de Weverssingel.

Maar er is ook ruimte om “back to the roots” te gaan, daarom zullen we ook verlichting aan gaan bieden, aangevuld met interieuraccessoires.
De eerste contacten hierover zijn gelegd en we zijn zelf erg enthousiast over deze uitbreiding.

Aanstaande donderdag krijgen we de sleutel dus kunnen we aan de slag!

Morelisse Beeld en Geluid verhuizen naar de Weverssingel 24 in Amersfoort. De deuren aan de Arnhemseweg blijven geopend tot en met 17 februari 2018!

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap