Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Het aftellen is begonnen……

Anneke Duffhuis dinsdag, 23 januari

Antwoorden op de veel gestelde vragen

Waarom gaan jullie verhuizen?

Onze wens te verhuizen naar een andere locatie speelde al jaren, we voelden steeds meer behoefte aan vernieuwing en verandering. Diverse panden en mogelijkheden zijn de revue gepasseerd. Het winkellandschap is in beweging, wij denken dat een grote etalage naar buiten minder belangrijk aan het worden is. Goed kunnen visualiseren hoe bepaalde apparatuur bij u in huis staat is belangrijk én is in de nieuwe showroom juist veel beter mogelijk. Eigenlijk komt de etalage meer aan de binnenkant van de showroom. Naast een grote ruimte waar vrijwel alle toestellen van Bang & Olufsen en Loewe te zien zijn kunnen we ook stijlkamers in richten om u meer beleving te bieden. En dit in een historische omgeving met veel oog voor detail. Kortom onze showroom wordt nog mooier en uitgebreider.

Daarnaast wordt het pand aan de Arnhemseweg door ons gehuurd, het pand aan de Weverssingel hebben wij kunnen kopen.

Ook is de nieuwe showroom met een begane grond van ongeveer 300 m2 groter dan de huidige winkelruimte en de Weverssingel 24 dateert uit 1650 en is gevestigd in de historische binnenstad van Amersfoort, kortom een prachtlocatie!

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

In feite is de showroom aan de Weverssingel net zo goed bereikbaar als onze huidige locatie. Er bevinden zich een aantal betaald parkeerplaatsen op nog geen 30 meter afstand en de parkeergarage Flintplein is nog geen 180 meter lopen. Bezoekers krijgen van ons een kortingskaart op het uitrijden van deze garage. Ook is een laad- en loszone vrijwel voor de deur en enkele betaald parkeerplaatsen op 50 meter lopen op de Weverssingel zelf

Ben je niet bang dat er niemand meer komt?

Angst is sowieso een slechte raadgever, we hopen u uiteraard in de showroom te blijven zien!

Morelisse Beeld en Geluid verhuizen naar de Weverssingel 24 in Amersfoort. De deuren aan de Arnhemseweg blijven geopend tot en met 17 februari 2018!

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap