Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Geluid

Bang & Olufsen is al sinds 1925 synoniem aan akoestische perfectie.

Acoustic Lenses
De akoestische lenzen zorgen voor een horizontale verspreiding in de ruimte van de hoge frequenties, zodat een groter bereik met geluid wordt gevuld zonder storende weerkaatsingen van de vloer of het plafond. U kunt vrij door de ruimte bewegen – de geluidsperformance van Bang & Olufsen blijft dezelfde.

Adaptive Bass Linearisation
Adaptive Bass Linearisation pakt een overdosis aan capaciteit in de versterker en driver-unit – u profiteert van een ongekend basgeluid uit luidsprekers van bescheiden formaat. Onze luidsprekers bieden een bijna onevenredig grote output van lage tonen en zorgen voor een automatische aanpassing van excessieve pieken.

ICEpower
In 1999 onthulden we de eerste luidsprekers die waren uitgerust met de geïntegreerde ICEpower. Het doel was in eerste instantie om energie te besparen. Maar het eindresultaat was in feite een ongekende versterker-technologie. Omdat ICEpower minder koelruimte nodig had dan de conventionele actieve luidspreker, leverde het vele malen meer vermogen dan het formaat van de luidspreker deed vermoeden.

Het verschil is hoorbaar
U weet niet wat u mist als u nog nooit eerder naar uw favoriete muziek hebt geluisterd in Bang & Olufsen-geluidskwaliteit.
Hieronder vindt u een overzicht van geluidssystemen en luidsprekers met superieure kwaliteit en topdesign, ontworpen voor geluid. U bent van harte welkom in onze showroom en hoor wat u tot nu toe niet kon horen.

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap