Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Devialet

Het gebeurt maar zelden dat audio-producten nog werkelijk revolutionair genoemd kunnen worden. Het is de ontwikkelaars van Devialet met hun Phantom echter gelukt om juist zo’n product op de markt te zetten.

Voor het eerst is het mogelijk om geluid met een impact, helderheid en precisie weer te geven zoals nooit eerder voor mogelijk gehouden. De Phantom vervangt in één klap hifi-systeem, docking station, speakers, home cinema, multi-room en draadloze weergave en is hiermee uniek: de Phantom genereert geluid met revolutionaire technieken.

De Phantom is solo te gebruiken, maar presteert uiteraard nog veel beter in stereo. Met nog meer Phantoms wordt ook surround-weergave en multiroom mogelijk tot maximaal 24 stuks!

Stream je muziek van iTunes, Deezer, Qobuz of TIDAL draadloos naar de Phantom, sluit je Blu-ray speler aan, synchroniseer alle Phantoms in je huis voor een muzikaal feestje, de mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Achter deze uitzonderlijke prestaties zitten verschillende uitvindingen:
-ANALOG DIGITAL HYBRID: ADH®
ADH is een technologie die het voor het eerst mogelijk maakt de verfijning van analoge klasse A versterking te combineren met de kracht en compactheid van klasse D schakelende versterking.
-HEART BASS IMPLOSION HBI®
Door de kracht van de domes van de woofers te combineren met een extreem stevige behuizing en het vermogen van ADH, staat HBI® technologie Phantom toe om enorme geluidsdrukken te produceren tot de laagst hoorbare frequenties (16 Hz).
-ACTIVE COSPHERICAL ENGINE LOUDSPEAKER: ACE®
De ACE® (Active Cospherical Engine) luidsprekervorm is direct afgeleid uit onderzoek dat de bolvorm als de meeste perfecte akoestische vorm bepaalde. Vanaf welke hoek u naar de Phantom luistert maakt niet meer uit!
-EVO®
Dankzij het EVO platform wordt het systeem met de dag beter, zonder tussenkomst van de gebruiker. Na de Phantom te hebben geïnstalleerd, waardeert deze zichzelf gratis en automatisch altijd op naar de beste en laatste software, zodat het apparaat nooit veroudert.

SPARK
Om alles te bedienen, download je de gratis Spark App. Hiermee kies je muziek van je eigen telefoon/tablet en vrienden kunnen hun eigen favoriete nummers aan de playlist toevoegen. Zo wordt muziek luisteren weer een sociaal gebeuren! In Spark kies je zelf welke Phantom op dat moment muziek speelt. Je kunt er ook voor kiezen alle Phantoms hetzelfde te laten spelen of juist alleen bepaalde ruimtes. Het is aan jou!

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap