Arnhemseweg 38-40, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Televisies

Bij kwaliteit staat identiteit centraal.

De televisie zoals we die vandaag kennen, is door Loewe uitgevonden.
Meer dan 90 jaar geleden vond Loewe de televisie uit zoals we die vandaag kennen – sindsdien komen zij de belofte “Made in Germany” na. De ontwikkeling, productie en service bevinden zich in het Duitse Kronach (Oberfranken). Met een één goede reden: van hieruit onderhouden ze langlopende partnerships met de leveranciers; hier zetten de medewerkers zich met veel toewijding en trots in om aan de hoogste kwaliteitsstandaarden te voldoen – en deze steeds weer te overtreffen. Loewe voelt zich nog steeds net zo jong en dynamisch als een start-up-onderneming: innovatie vormt onze inspiratie. Deze combinatie van innovatievermogen, competentie en unieke ervaring is hét concurrentievoordeel ten opzichte van de “groten” in onze branche.

Loewe is milieubewust.
Loewe zet zich op alle onderdelen in voor de milieuvriendelijkheid van de producten en de gestelde normen worden regelmatig door onafhankelijke deskundigen gecontroleerd. Dankzij deelname aan het milieu-initiatief Umweltpakt Bayern wordt ondertussen 99% van het in Kronach geproduceerde afval hergebruikt.

Loewe heeft een aantal televisies in haar assortiment in maten variërend van 32″ tot 85″. Voor ieder wat wils dus.
De Art serie is het instapmodel en deze televisie is er in Full HD (Art 40) en in UHD (Art UHD 40, 48 en 55) meerdere maten.
De Connect serie is er al vanaf een 32″ Full HD uitvoering, daarnaast is er de Connect UHD met ingebouwde Harde Schijf (DR+) in de maten 40. 48 en 55 inch
De nieuwe Loewe Reference is een buitengewone SmartTV die niet alleen overtuigt met een perfect UHD-beeld, maar ook met een briljante geluidsweergave, de Loewe reference UHD is er in de maten 55, 75 en 85″.

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap