Arnhemseweg 38-40, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Morelisse Beeld en Geluid gaat verhuizen!

Anneke Duffhuis vrijdag, 1 september
Morelisse Beeld en geluid verhuizen Weverssingel 24 Loewe, Bang & Olufsen, Sonos, Devialet

Medio februari 2018 verhuizen wij van ons huidige winkelpand naar een prachtige historische showroom aan de
Weverssingel 24 in Amersfoort.

In 1932 begon Albert Gerrit Morelisse aan de Arnhemseweg te Amersfoort een lampenwinkel en installatiebedrijf voor verlichting genaamd Morelisse. Inmiddels is Morelisse, met de derde generatie al weer 10 jaar aan het roer, toe aan een nieuwe jas.
Na 85 jaar zijn de grenzen van de huidige showroom bereikt, we gaan verhuizen.

Al met al een verhuizing van nog geen kilometer verderop, maar wel een met grote voordelen en uitdagingen. Vanaf nu houden we u regelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom deze verhuizing. We starten vandaag met het beantwoorden van de veel gestelde vragen.

Als eerste waarom gaan jullie verhuizen?
Onze wens te verhuizen naar een andere locatie speelde al jaren, we voelden steeds meer behoefte aan vernieuwing en verandering. Het winkellandschap is in beweging, in onze branche is een grote etalage minder belangrijk aan het worden. Goed kunnen visualiseren hoe bepaalde apparatuur bij u in huis staat is belangrijk én is in de nieuwe showroom juist veel beter mogelijk. Naast een grote ruimte waar vrijwel alle toestellen van Bang & Olufsen, Loewe, Sonos en Devialet te zien zijn kunnen we ook twee woonkamers in richten om u meer beleving te bieden. En dit in een historische omgeving met veel oog voor detail. Kortom onze showroom wordt nog mooier en uitgebreider.

Naast de verhuizing van de showroom staat er nog een verhuizing voor de deur namelijk die van Ramon Morelisse en zijn gezin zelf, ze gaan boven de showroom wonen. Hierdoor zal de sfeer in de nieuwe omgeving nog huiselijker gaan worden.

Daarnaast wordt het pand aan de Arnhemseweg door ons gehuurd, het pand aan de Weverssingel hebben wij aan kunnen kopen.

Ook is de nieuwe showroom met een begane grond van ongeveer 300 m2 groter dan de huidige winkelruimte en de Weverssingel 24 dateert uit 1650 en is gevestigd in de historische binnenstad van Amersfoort, kortom een prachtlocatie!

Hoe zit het met de bereikbaarheid?
In feite is de showroom aan de Weverssingel net zo goed bereikbaar als onze huidige locatie. Er bevinden zich een aantal betaald parkeerplaatsen op nog geen 30 meter afstand en de Flint parkeergarage is nog geen 150 meter lopen. Ook is een laad- en loszone vrijwel voor de deur.

Mocht u nog vragen, opmerkingen of iets dergelijks hebben horen wij deze uiteraard graag!
Wanneer alles volgens planning verloopt sluiten wij op zaterdag 18 februari 2018 om 17.00 uur de deur op de Arnhemseweg en openen wij op 20 februari 2018 de deur weer op de Weverssingel 24.

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap