Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Netwerk

Bij Morelisse Beeld en Geluid kunt u ook terecht voor werkzaamheden aan uw thuisnetwerk, zowel thuis als op kantoor

Steeds meer apparaten maken deel uit van uw thuisnetwerk, denk maar aan de computer, laptop, tablet en smartphone. Maar een goed werkend thuisnetwerk is tegenwoordig ook essentieel voor de werking van uw televisie en geluidsinstallatie.

Beeld
Alle toestellen bij Morelisse Beeld en Geluid in de showroom zijn Smart TV’s. Een Smart TV is een televisie met internetverbinding, waardoor je naast ‘gewoon tv kijken’, gebruik maakt van allerlei handige functies. Om gebruik te maken van Smart TV functies moet de televisie contact kunnen maken met het internet. Die verbinding kan, net als bij een computer, tot stand worden gebracht door middel van een bedraad netwerk of draadloos, via WiFi.

Geluid
Ook bij de geluidssystemen speelt het internet een grote rol, u bent niet meer enkel afhankelijk van uw eigen muziekcollectie, maar u kunt uw favoriete muziek streamen via AirPlay (Bang & Olufsen en Loewe) of Sonos.

Bedraad netwerk
Bij een bedraad netwerk is uw apparatuur met netwerkkabels aan elkaar gekoppeld, een bedraad netwerk is vaak betrouwbaarder maar minder flexibel.

WiFi netwerk (Draadloos netwerk)
Met een WiFi netwerk of draadloos netwerk of WLAN kunt u uw apparatuur draadloos verbinden, er hoeven dus geen kabels getrokken worden en het netwerk is flexibeler. Een WiFi netwerk is wel vaak gevoeliger voor storingen.

Bedraad en Draadloos combineren
Helaas kan het gebeuren dat niet alle apparatuur even snel en probleemloos werkt. Daarom kan het soms handig zijn om het netwerk naast draadloos ook (voor een deel) bedraad uit te voeren.

Werkt uw Internet aansluiting volgens u niet naar behoren of is uw internet of draadloze netwerk traag en valt het regelmatig uit? Zijn uw apparaten en gegevens wel veilig en goed beschermd?

De technische dienst van Morelisse Beeld en Geluid heeft de kennis en het gereedschap in huis om een efficiënt, veilig en stabiel werkend netwerk aan te leggen zowel bedraad, draadloos of een combinatie daarvan.

Voor advies over uw thuisnetwerk of een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact met ons op nemen via e-mail info@morelisse.nl, op ons telefoonnummer 033 4616052 of door een bezoek te brengen aan onze showroom

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap