Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Nieuw bij Morelisse: Bang & Olufsen BeoSound Shape

Anneke Duffhuis zaterdag, 2 september

OFF-THE-WALL-MUZIEK
Houd van geluid. Geniet van stilte. Vier originaliteit.

We zijn zelf echt super enthousiast over dit revolutionaire muzieksysteem van Bang & Olufsen, het ziet er niet alleen te gek uit het klinkt ook fantastisch, dit is echt “Out of the box”!

De BeoSound Shape is een aan de wand gemonteerd draadloos luidsprekersysteem voor muziekliefhebbers die van design houden. Het systeem biedt een overweldigende geluidsweergave, een aanpasbaar design en geïntegreerde akoestische panelen voor een verbeterde akoestiek in de ruimte.

Nooit eerder kon u zelf de grootte, vorm en kleur van uw luidsprekersysteem bepalen. Zelfs de geluidsprestatie is in overeenstemming met uw voorkeuren. Het modulaire elementenconcept achter de BeoSound Shape is gebaseerd op één geometrische vorm: de zeshoek.
Elk element dient als luidspreker, versterker of akoestische demper en kan in eindeloze combinaties en groottes worden samengesteld voor zowel grote als kleine ruimten.

De BeoSound Shape is een uniek en flexibel luidsprekersysteem dat met uw veranderende levensstijl kan meegroeien. Rangschik de elementen om een nieuw patroon te maken, wijzig de kleuren wanneer u uw interieur verandert of voeg meer elementen toe om de geluidsprestaties of geluiddempende eigenschappen te versterken.

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap