Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Nieuw bij Morelisse: Loewe Bild 7.77 Oled

Anneke Duffhuis donderdag, 15 juni

Fantastische televisie!
Wat ons betreft niets te veel gezegd, geweldige beeldkwaliteit en dan het geluid…weergaloos!
Al een aantal maanden genieten we al van de 55 en de 65 inch maar nu is ook de 77 inch te zien en te beluisteren in onze showroom.

De heldere zelf verlichtende pixels in het OLED scherm maken het mogelijk om ongeëvenaard hoog contrast, een veel hoger kleurbereik, een fijnere kleurovergang en een weergaloos niveau van zwart te bereiken dan de gebruikelijke TV’s op de markt. De nieuwe kijkervaring combineert de nieuwste technologie op OLED gebied samen met Loewe’s legendarische beeld-verwerking software zal bekend worden als Loewe VantaVision.

Het toneel begint als de Loewe Bild 7 aan wordt gezet; het scherm gaat automatisch omhoog op verschillende motoren en onthullen een slanke, toch krachtige soundbar. Met een overweldigend vermogen van 120 watt door maar liefst 10 speakers. Schakel de Loewe Bild 7 uit en het scherm zacht stil naar beneden om zeer discreet de soundbar te verbergen waardoor alleen het minimalistische glasscherm zichtbaar is.

Het design van de Loewe Bild 7 wordt een gekenmerkt door pure understatement. Esthetisch licht en minimalistisch. Met minder dan 7mm dikte is het scherm dunner dan de meeste smartphones. Een elegante stof verbergt de aansluitingen en kabels aan de achterkant van de TV waardoor de Loewe Bild 7 er van alle kanten perfect uit ziet.

Het prachtig gedetailleerde en doordacht ontwerp geldt ook voor het bedieningsgemak van de vernieuwde bedieningsinterface. Hierdoor is de bediening van de TV een puur genot.

De nieuwe Loewe Bild 7.77″ is uitgerust met 4K UHD Oled technologie, een 120 watt Soundbar en verkrijgbaar vanaf € 14990,-

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap