Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Het aftellen is begonnen…….

Anneke Duffhuis dinsdag, 13 februari

Het aftellen is begonnen……Nog 1 week!

Hoe bereikt u onze nieuwe showroom aan de Weverssingel?

Hieronder vindt u een routebeschrijving met de auto en het openbaar vervoer, uiteraard hopen wij ook dat u met de fiets de weg naar ons vindt.
Bezoekers met de auto raden wij aan te parkeren bij parkeergarage Flintplein, u krijgt na een bezoek aan ons een kortingskaart op het uitrijden. Deze parkeergarage is nog geen 180 meter lopen. Ook is een laad- en loszone vrijwel voor de deur en enkele betaald parkeerplaatsen op 50 meter lopen op de Weverssingel zelf net nadat u de hoek van De Kamp om bent gegaan.

Routebeschrijving naar Morelisse Beeld en Geluid Weverssingel 24 Amersfoort
Met de auto: parkeren in parkeergarage Flintplein met kortingskaart van Morelisse Beeld en Geluid

Vanaf de snelweg A1 slaat u de A28 richting Utrecht op en op de A28 neemt u de eerste afrit afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. Komende vanuit Utrecht neemt u op de A28 afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. U bevindt zich op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Volg vanaf hier de P-route Parkeergarage Flintplein.

De uitgang van de parkeergarage bevindt zich tegenover de ingang van theater De Flint. Vanuit de uitgang van de garage slaat u rechts af en na 150 meter bent u op de Weverssingel, daar vindt u ons na 30 meter aan uw rechterhand

Parkeergarage Flintplein ligt direct achter theater de Flint en biedt plaats aan 360 auto’s. Wanneer u ons een bezoek brengt ontvangt u van Morelisse Beeld en Geluid en kortingskaart die u korting geeft op uw uitrijkaart bij de parkeergarage Flintplein.

Laad- en Loszone

Vanaf de snelweg A1 slaat u de A28 richting Utrecht op en op de A28 neemt u de eerste afrit afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. Komende vanuit Utrecht neemt u op de A28 afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. U bevindt zich op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Bij de rotonde met De Stier slaat u linksaf (driekwart rond) De Kamp op. U rijdt de kamp af tot de Kamperbinnenpoort en daar slaat u rechtsaf de Weverssingel op. U vindt aan uw rechterhand een beperkt aantal betaald parkeren plaatsen (tot 18.00 uur max. 1 uur). Morelisse Beeld en Geluid vindt u na 180 meter aan uw rechterhand, een laad- en loszone zit net voor de showroom aan uw rechterhand.

Met de auto tot (bijna) voor de deur (betaald parkeren 1 uur)

Vanaf de snelweg A1 slaat u de A28 richting Utrecht op en op de A28 neemt u de eerste afrit afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. Komende vanuit Utrecht neemt u op de A28 afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. U bevindt zich op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Bij de rotonde met De Stier slaat u linksaf (driekwart rond) De Kamp op. U rijdt de kamp af tot de Kamperbinnenpoort en daar slaat u rechtsaf de Weverssingel op. U vindt aan uw rechterhand een beperkt aantal betaald parkeren plaatsen (tot 18.00 uur max. 1 uur). Een laad- en loszone zit op 150 meter net voor de showroom aan uw rechterhand. Morelisse Beeld en Geluid vindt u na 30 meter aan uw rechterhand.

Openbaar vervoer

Station Amersfoort heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht rijdt er minstens één keer per uur een intercity. Ook vanuit de richtingen Zwolle, Apeldoorn, Enschede en Groningen rijden er regelmatig treinen en hoeft u niet over te stappen. Vanaf station Amersfoort kunt u in 20 minuten via de prachtige historische binnenstad naar onze showroom wandelen.

Ook zijn wij bereikbaar per stadsbus – lijn 5, 6 en 7 – of streekvervoer lijn 296.

Met lijn 5 stapt u uit bij halte ‘de Flint’ en loopt u linksaf, de brug over. U loopt voorbij theater De Flint de Coninckstraat uit, op De Kamp slaat u rechts af. Loop De Kamp af tot de Kamperbinnenpoort sla rechtsaf de Weverssingel op, u vindt ons na 180 meter aan uw rechterhand.

Met lijn 6, 7 en 296 stapt u uit bij halte ‘Kamp/De Stier’. Loop rechtdoor over de rotonde met De Stier en loop De Kamp af tot de Kamperbinnenpoort sla rechtsaf de Weverssingel op, u vindt ons na 180 meter aan uw rechterhand.

Wilt u foto’s zien van de werkzaamheden? Kijk dan op www.facebook.com/morelisse

Morelisse Beeld en Geluid verhuizen naar de Weverssingel 24 in Amersfoort. De deuren aan de Arnhemseweg blijven geopend tot en met 17 februari 2018!

 

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap