Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Om ons op te verheugen: Bang & Olufsen BeoSound Shape

Anneke Duffhuis woensdag, 5 april

Voor fans van design en muziek!

Van B&O verwachten we altijd iets bijzonders qua design, maar deze keer hebben de Denen iets gecreëerd dat men zelfs niet zou herkennen als een luidspreker. En toch is het een heuse wall of sound. Letterlijk dan.

BeoSound Shape is een modulair muurspeakersysteem bestaande uit verschillende onderdelen of muurtegels die naar hartelust gecombineerd kunnen worden. De componenten zijn los te koop, zien er uit als een zeshoekig kunstwerkje en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stoffen.

Achter het doek zijn één van vier zaken aanwezig: een Core (een streamer), een versterker, een luidspreker of dempingsmateriaal. Afhankelijk van de grootte van de kamer en de layout stelt u een systeem samen uit deze drie elementen, kleuren voor het luidsprekerdoek en alles klikt samen tot één geheel. Door de lichtinval ontstaat een dynamisch kunstwerk op de muur. Het systeem kan worden uitgebreid naar: maximaal elf versterkers en 44 speaker-tegels. Voor het aantal tegels met absorptiemateriaal geldt geen beperking.

We hopen in augustus dit systeem bij ons in de showroom aan u te kunnen presenteren!

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap