Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Sonos

In korte tijd heeft Sonos een behoorlijke opmars gemaakt. Voor vele mensen is Sonos inmiddels een begrip geworden als het gaat om het streamen van muziek.
Sonos is een intelligent systeem van draadloze HiFi-speakers en audio-componenten. Naast Sonos speakers kunt u ook uw eigen geluidsapparatuur gebruiken. Sonos brengt je digitale muziekverzameling samen in één app die je vanaf een willekeurig apparaat bedient. Warm, vol geluid dat altijd kristalhelder klinkt op elk volume. Geen verspringingen, vertragingen of storingen. Perfect synchroon in elke kamer.
Geen gedoe met kabels. Geen moeilijk programmeerwerk. Zet je Sonos-speler waar je maar wilt in huis en sluit deze aan op je draadloze thuisnetwerk met een intuïtieve Sonos Controller-app.

Sinds begin 2015 heeft Morelisse een speciale Sonos wand in de showroom. Hier zijn alle Sonos producten te bekijken én te beluisteren.

Hieronder vindt u het productaanbod van Sonos producten van Morelisse Beeld en Geluid. Al deze producten zijn online in onze webshop te bestellen en uiteraard live te bekijken en beluisteren in onze winkel in Amersfoort.

Speakers

Home Cinema

Componenten

Accessoires

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap