wie is morelisse

Kijken, Luisteren, Wonen

Thuiskomen

“Het is alsof we bij jullie thuis komen.” Als bezoekers in de winkel dat zeggen dan glimmen we van trots, dat is precies onze bedoeling geweest toen we besloten na 86 jaar te verhuizen van de Arnhemseweg naar de Weverssingel in Amersfoort. De Weverssingel 24 dateert uit 1650 en is gevestigd in de historische binnenstad van Amersfoort, kortom een prachtlocatie!

In 1932 begon Albert Gerrit Morelisse aan de Arnhemseweg een lampenwinkel en installatiebedrijf voor verlichting genaamd Het Lampenhuis Morelisse. Inmiddels staat de kleinzoon van deze Albert, Ramon Morelisse, al weer zo’n 13 jaar aan het roer van dit familiebedrijf. De lampenwinkel is in de loop der jaren getransformeerd tot hét adres voor beeld, geluid en alle relevante zaken daaromheen.

De showroom aan de Weverssingel heeft geen traditionele etalage en inrichting. Eenmaal binnen loopt u als het ware door ons woonhuis. U passeert een aantal woonkamers waar u direct kunt ervaren hoe wij over beeld en geluid denken. Daarna de gezellige koffiebar waar Ramons vrouw Anneke de scepter zwaait. Achter het historische pand is een ruimte waar het volledige assortiment televisietoestellen en luidsprekers van Loewe en Bang & Olufsen zijn opgesteld. 

 

Naast deze twee merken vindt u bij ons ook een aantal televisietoestellen van Samsung, LG en Panasonic én Sonos speakers

Morelisse

Kijken, Luisteren, Wonen

Zonder geluid zegt beeld niets

In onze winkel vindt u onder meer luxe televisies, high-end audio apparatuur en prachtige en unieke woonartikelen.

Goed luisteren naar de wensen van onze klanten is de basis voor ons advies. Zo kunnen we goed in kaart brengen wat u het liefst wil ervaren bij het kijken naar de televisie of het ultieme genieten van uw favoriete muziek. Omdat de winkel nu voor een groot deel is ingericht als woonhuis is het eenvoudiger voor te stellen hoe het er bij u thuis uit kan zien.

U perfect adviseren over beeld en geluid en de installatie, door onze eigen technische dienst, blijven voor ons de belangrijkste pijlers van Morelisse Beeld en Geluid. Ramon heeft weloverwogen gekozen voor merken die volgens hem voldoen aan de hoogste kwaliteit in beeld en vooral ook geluid. Want zonder geluid zegt beeld niets… 

Ook heeft onze technische dienst de kennis en het gereedschap in huis om een efficiënt, veilig en stabiel werkend netwerk bij u thuis of op kantoor aan te leggen zowel bedraad, draadloos (WIFI) of een combinatie daarvan. 

Bij u thuis
Ramon en Anneke staan er niet alleen voor, maar krijgen hulp van vijf enthousiaste, deskundige personeelsleden, waarvan er drie zelfs al hun hele werkende leven voor Morelisse werken, zo gaat dat bij een familiebedrijf. We zijn ontzettend trots op het werk dat ze iedere dag weer afleveren, zonder hen zouden we niet ons advies aan u kunnen beloven.

Uiteindelijk zorgt onze eigen technische dienst dat uw aankopen perfect geïnstalleerd worden en naar uw wens functioneren.

Adviseren

Laat u adviseren door één van onze experts. Wij helpen u graag!

Samenwerken

Met een nauwe samenwerking van ons team kunt u de beste keuzes maken voor uw budget!

Ontzorgen

Heeft u echt geen idee wat uw huis nodig heeft? Wij kunnen dit geheel voor u ontzorgen!

Ondersteunen

Weet u niet hoe u een apparaat installeert? Ons team helpt u graag.

Verlichting, meubels en accessoires

Wat kunt u verwachten bij een bezoek aan onze winkel?

Uiteraard adviseren wij u graag bij uw zoektocht wat het beste bij u past. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom waar we de verschillende opties kunnen laten horen, zien, voelen én ontwerpen. Bij Morelisse staan we graag met de hoogst mogelijke service voor u klaar. Wilt u weten hoe dat wordt ervaren? Kijk eens naar de beoordelingen van onze klanten op onze homepage.

In onze showroom is het complete assortiment van Bang & Olufsen, Loewe en Sonos is te zien, te beleven en te beluisteren. Ook de Devialet Phantom is een belevenis. In de diverse stijlkamers zijn een aantal Spectral televisiemeubels opgesteld. Daarnaast is de The Frame TV en The Serif van Samsung aan het assortiment toegevoegd, net als de OLED televisieschermen van LG en Panasonic.

Maar er is ook ruimte om “back to the roots” te gaan, daarom bieden we ook verlichting aan, aangevuld met diverse meubels en interieuraccessoires. U vindt bij ons de volgende merken verlichting en woonaccessoires; Ay Illuminate, Karman Italia, Petite Friture, Nyta Lightning, Radius Design – Absolut Lightning, &KleveringPols Potten, Mogg, Bolia, Avolt, Tiny Miracles, ‘k Willem en Relaxound.

En heerlijke Caffé del Caravaggio koffie! Welkom!