Bang & Olufsen BeoSound Stage uitgeroepen tot de beste Soundbar van 2020

T3 Awards 2020:
De Bang & Olufsen BeoSound Stage is door T3 magazine uitgeroepen tot de beste soundbar van 2020

De Soundbar is een van de populairste audioproducten van 2020 – nu 4K en OLED televisies met weelderige kleuren en de perfecte zwartweergave met veel detail de norm zijn, zoeken we naar de volgende manier om onze thuisbioscoopervaring te verbeteren. De soundbar biedt iedereen een eenvoudige manier om dat te doen, zelfs als u geen volledig surroundsysteem in uw woonkamer wilt hebben.

Dat betekent dat de competitie groot was voor in de Best Soundbar-verkiezing van de T3 Awards 2020! Maar de Bang & Olufsen Beosound Stage kwam naar voren als overtuigende winnaar, dankzij de focus op het dynamische geluid waardoor het een enorm capabele luidspreker is voor zowel muziek als een krachtig systeem voor films en tv.

De BeoSound Stage ondersteunt Dolby Atmos en hoewel het niet probeert een virtuele surround sound-omgeving te produceren, gebruikt het zijn elf (!) Drivers om audio te projecteren die lang en breed klinkt. Het is alsof het uit de hele ruimte voor u komt, niet uit een enkele balk.

Het geluid is enorm dynamisch, wat betekent dat wanneer filmsoundtracks van rustige momenten naar grote actie swingen, u ook geen fijne details van langzame scènes of grote pulserende energie zult missen. Er is geen subwoofer, maar als u de impact van de BeoSound Stage hoort, beseft u dat deze niet nodig is. 

Naast de kwaliteit van het film- en muziekweergave is ook de spraakweergave optimaal.

Hoekige drivers zorgen ervoor dat het geluid enorm aanvoelt, ondanks het lage profiel van de soundbar zelf – die aan de muur kan worden bevestigd (horizontaal en verticaal) of op een oppervlak kan liggen. 

Daarnaast ziet de BeoSound Stage er ook fantastisch uit – leverbaar in verschillende afwerkingen, van eenvoudig tot funky, allemaal met een iconische Deense designlook.

B&O wil dat dit ook een muziekspeaker is en het werkt met het eigen multiroomsysteem van Bang & Olufsen, evenals met Apple AirPlay 2, Chromecast en Bluetooth voor streaming. 

En de Stage levert kwaliteit met allerlei soorten muziek, net als met films en tv – hij heeft een gevoel van muzikaliteit en ritme dat maar weinig soundbars kunnen evenaren.

T3 juryrapport:
De B&O Beosound Stage is een premium soundbar met ultra premium geluid

De BeoSound Stage is een premium-apparaat, maar wanneer u hoort wat hij kan, bent u verkocht! Dan is het direct duidelijk waarom de B&O Beosound Stage dit jaar de T3 Award voor de beste soundbar wint.

T3 magazine is een Mondiaal tijdschrift over technologie, gespecialiseerd in gadgets, gadgets en andere technologie

De volledige vijfsterren B&O BeoSound Stage-recensie van t3.com vindt u hier https://www.t3.com/reviews/bang-olufsen-beosound-stage-review-soundbar
Een verbluffende soundbar, zowel sonisch als visueel

Dolby Atmos Soundbar vergelijken, bij ons kunt u de verschillen tussen de nieuwe Sonos Arc en de BeoSound Stage beleven
Onze persoonlijke mening is dat de Sonos Arc alleen in combinatie met de Sonos Sub kan wedijveren met de BeoSound Stage, dan is de BeoSound Stage ook nog eens een voordeliger keuze