Gratis verzending vanaf €50 033 4616052 info@morelisse.nl

De beste kleine luidsprekers voor je woonkamer

Sfeervolle achtergrondmuziek tijdens het avondeten, feestelijke muziek tijdens een feestje met vrienden of familie of als je even alleen bent met het volume op 100% naar je favoriete band luisteren terwijl je heerlijk ontspannen op de bank zit? Dan kan een goede luidspreker in je woonkamer natuurlijk niet ontbreken! Maar niet iedereen heeft de ruimte in de woonkamer voor grote luidsprekers. En ook niet iedereen vindt luidsprekers passen in zijn of haar interieur. Vloerstaande luidsprekers nemen relatief veel plaats in en zijn moeilijk uit het zicht te zetten.

Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg merken en soorten kleine luidsprekers voor de woonkamer om uit te kiezen. Deze luidsprekers worden ook wel ”boekenplank speakers” genoemd vanwege het formaat. Door de afmetingen zijn ze haast overal neer te zetten en vallen ze niet zo op als grote vloerstaande speakers. Compacte speakers klinken vandaag de dag verrassend goed. Luidsprekers hoeven niet van groot formaat te zijn om groots geluid te produceren. Passen vloerstaande speakers niet bij jouw wensen? Dan zijn compacte speakers voor in de woonkamer een fantastisch alternatief.

Overweeg je om goede luidsprekers voor de woonkamer te kopen, maar kan je door de ruime keuzemogelijkheden moeilijk de bomen door het bos zien? Wij helpen je graag met het maken van een keuze, daarom zetten we in deze blog enkele goede en kleine speakers voor je woonkamer op een rijtje, inclusief een foto, een bondige omschrijving en enkele belangrijke kenmerken. Want met een compacte luidspreker lever je in op ‘’size’’, maar zeker niet op kwaliteit!

B&O BeoPlay M5

Een ander pareltje uit de Bang & Olufsen collectie is de BeoPlay M5, een exclusieve en draadloze multiroom speaker met een schitterend design en ontelbare mogelijkheden, maar bovenal een weergaloos geluid. Dankzij het ronde design wordt je woonkamer gevuld met 360 graden muziek. Zeer eenvoudig te bedienen via een app of aan de bovenzijde van de speaker zelf. Daarnaast heeft de M5 built-in Google Chromecast, Spotify Connect, QPlay 2.0 en AirPlay, waardoor het gebruiksgemak nog verder toeneemt. Voldoet deze speaker aan jouw wensen? De BeoPlay M5 is bij Morelisse verkrijgbaar en je hebt de keuze uit de kleuren lichtgrijs, donkergrijs en brons en kost €599.

Sonos One

Sonos staat natuurlijk al bekend om zijn kwalitatief goede speakers en daar is de slimme Sonos One er één van. Met deze krachtige smart speaker geniet je altijd van rijk en (woon)kamervullend geluid. Zet het volume hoger, skip naar het volgende nummer, krijg antwoord op je vraag of zet je wekker handsfree! Dankzij de ingebouwde stembediening is het mogelijk om de luidspreker handsfree te bedienen. De Sonos One ondersteunt multiroom functionaliteiten en is eenvoudig te koppelen met andere Sonos speakers. De Sonos One is vochtbestendig en kan zodoende ook perfect in de badkamer, keuken of in een andere vochtige ruimte worden geplaatst. De Sonos One is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit en kost €225. Klein, maar heel fijn!

BeoSound 1 en BeoSound 2

Ook de BeoSound 1 en BeoSound 2 van Bang & Olufsen kunnen niet ontbreken in het overzicht van compacte speakers voor de woonkamer. Met een BeoSound luidspreker kies je voor optimaal gebruiksgemak, mobiliteit en een magische geluidsbeleving. De BeoSound is een draadloze speaker, uitgerust met 360 graden geluidstechnologie. Daardoor levert hij een helder en krachtig geluid in je gehele woonkamer. Naast de geweldige soundkwaliteit en het opvallende kegelvormige design, heeft de BeoSound ook gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. Roep ”Hey Google” en bedien de BeoSound met je stem. Ook is de BeoSound voorzien van een handige geïntegreerde bewegingssensor.

Sonos Play:5

Een andere geweldige kleine luidspreker voor de woonkamer is de Sonos Play:5. Deze draadloze luidspreker staat garant voor een ultieme luisterbeleving met een wonderbaarlijk zuiver en rijk geluid. ‘’De grootste en sterkste luidspreker binnen de Play lijn voor een ultieme luisterbeleving’’, is te lezen op de website van Sonos. Installeren is een fluitje van een cent en ook het gebruiksgemak is veelbelovend. De Trueplay-tuning en de zes drivers op maat met speciale versterkers zorgen voor een onvergetelijke luisterervaring. De Sonos PLAY:5 is verkrijgbaar in de neutrale kleuren zwart en wit en kost slechts €575.

Kleine luidspreker met groots geluid

Kortom, tegenwoordig hoeven luidsprekers niet meer van groot formaat te zijn om groots geluid te produceren. Staat jouw perfecte luidspreker er niet tussen? Wees niet getreurd, want er is nog veel meer te kiezen. Bovenstaande speakers vormen slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden. Werp bijvoorbeeld ook eens een blik op onderstaande voorbeelden of neem een kijkje tussen onze high-end luidsprekers van toonaangevende merken zoals Loewe, Sonos en B&O.

Welkom in de showroom van Morelisse

Uiteraard adviseren wij u graag bij uw zoektocht naar de ideale luidspreker, u bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze showroom waar we u de verschillende mogelijkheden kunnen laten zien.

Online inspiratie

Op onze instagrampagina morelisse_nl, facebookpagina @morelisse of onze pinterestpagina morelisse_nl kunt u online ook inspiratie op doen!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.