Geluidssysteem Bang & Olufsen

De fenomenale geluidskwaliteit van de geluidssystemen van Bang & Olufsen

Geef uw kamer een upgrade door een nieuw geluidssysteem van Bang & Olufsen aan te schaffen. Met een set speakers maakt u van uw woonkamer een concertzaal of bioscoop. Voor de beste audio ervaring moet u van Bang & Olufsen hebben. Deze kunt u bij Morelisse kopen. Morelisse biedt professioneel advies en weet exact welke audioapparatuur het beste bij uw huis past.

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen staat al sinds jaar en dag bekend als producent van hifi-audio apparatuur voor consumenten. De producten staan bekend om de industriële en moderne ontwerpen. Om dit te bereiken maakt Bang & Olufsen voornamelijk van aluminium, wat voor een uitstekende afwerking zorgt. Dit maakt het merk zeer geschikt voor in de woonkamer.

Geluidssystemen

Geluidssystemen voor de woonkamer zijn er in alle vormen en maten. Doordat elke kamer anders is en iedereen andere eisen heeft is het belangrijk om de speaker uit te kiezen die bij u past. Morelisse helpt graag met hier een keuze over maken.

Boekenplankspeakers zijn compacte geluidsinstallaties. Zoals de naam al zegt kunnen deze simpel op een boekenplank of kast gezet worden. Door de compacte vormgeving kunt u ze praktisch overal kwijt. De BeoSound modellen zijn de boekenplankspeakers van Bang & Olufsen. Deze modellen zijn daarnaast ook nog eens draadloos. Zo kunt u moeiteloos uw muziek afspelen van al uw mobiele apparaten.

Voor de superieure televisie-ervaring kunt u het beste een soundbar met eventuele subwoofer aanschaffen. Een soundbar is een platte speaker die u onder uw televisie kunt neerzetten of ophangen. Doordat de soundbar meerdere luidsprekers bevat wordt een gedeeltelijke surround-ervaring gecreëerd. Voor een bioscoopervaring heeft bang & olufsen de BeoSound Stage soundbar.

Een subwoofer versterkt de lage tonen, waardoor de televisie nog realistischer klinkt of de muziek nog levendiger. Door de subwoofer samen met een soundbar te gebruiken ontstaat een meeslepende audio-ervaring. Bang & Olufsen biedt hier de BeoLab 19 voor aan.

Als u echt het beste van het beste wilt in een grote kamer, zijn zuilspeakers aan te raden. Deze speakers zijn van groter formaat en hebben dus een grote klankkast. Dit zorgt voor een rijk geluid met krachtige bastonen. De BeoLab modellen zijn zuilspeaker van eersteklas bouw, en- geluidskwaliteit.

Geluidssystemen woonkamer

Welke geluidssystemen woonkamer voor uw huis geschikt zijn kan erg verschillen. Voor compacte kamers zijn een aantal boekenplankspeakers voldoende. Is uw kamer wat groter, ga dan voor zuil speakers. Wilt u vooral televisiekijken met meeslepend geluid? Kies dan voor een soundbar met eventueel een sub woofer, of een surround sound set. Bij zeer riante kamers is een combinatie van alle speakers aan te raden. Zo kunt u de gehele kamer vullen met geluid.

Twijfel dus niet langer en kom langs in de winkel. Morelisse helpt u graag met keuze en levert professioneel en op maakt gemaakt advies. Even binnenkijken om inspiratie op te doen is geen probleem, misschien wel om het geluidssysteem van uw dromen te kopen.