Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Nieuw bij Morelisse: Loewe Bild 3.55 Oled

Anneke Duffhuis donderdag, 26 oktober

De Loewe Bild 3.55 Oled ziet er extreem licht en modern uit dankzij het ultraplatte scherm met slechts 4,9 mm, waardoor het dunner is dan de meeste smartphones. OLED-technologie genereert fascinerende beelden. Een ware explosie van kleuren, kristalhelder. Elke pixel produceert licht. Als ze niet actief zijn, zijn ze zwart. Briljante kleuren, bijna magisch, en beelden lijken zeer authentiek. Dolby VisionTM produceert beelden met een hoog dynamisch bereik (HDR) met een geheel nieuw niveau van diepte en een geweldig kleurenspectrum (breed kleurenbereik). OLED – fascinerend anders.

De Bild 3 geeft u tal van mogelijkheden om uw tv te maken zoals u dat wilt. Aan de muur, met de tafelvoet of vrijstaand met de vloerstandaard, verkrijgbaar in de kleuren Graphite grey of Licht grey. Optionele USB Harde Schijf, zodat u uw favoriete tv-programma gemakkelijk kunt opnemen en streamen.

De krachtige voorluidsprekers, van 2 x 40 watt, produceren een geweldig genuanceerd geluid. Als u een bioscoop ervaring thuis wil, dan kunt u eenvoudig de optionele digitale audio link interface gebruiken om een extra Loewe geluidssystemen aan te sluiten.

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap