Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Nieuwe privacyverklaring Sonos

Anneke Duffhuis woensdag, 23 augustus

Volgende week brengt Sonos een aantal belangrijke wijzigingen aan in hun Privacyverklaring. Gebruikers die niet instemmen met de nieuwe privacyvoorwaarden van Sonos, riskeren mogelijk dat hun speakers op termijn niet meer volwaardig werken.

Sonos-gebruikers en bezoekers van de Sonos website worden gevraagd om de nieuwe privacyverklaring te accepteren zodra de software en systemen zijn bijgewerkt. In de nieuwe privacyverklaring staat welke informatie Sonos zal verzamelen, hoe ze die gebruiken en welke keuzes u daarover kunt maken.

Sonos gebruikt de informatie o.a. om de luisterbeleving te verbeteren, de mogelijkheden voor de bediening verder te ontwikkelen en de gegevens maken ook tools als Trueplay Tuning mogelijk, zodat de speakers in elke kamer geweldig klinken.

Sonos stelt de gegevens met de grootst mogelijke zorg te beschermen in hun verklaring over deze nieuwe privacyvoorwaarden.

Gegevens delen met Sonos partners
Omdat Sonos een platform is dat samenwerkt met streamingdiensten en andere thuisapparaten, deelt Sonos wel bepaalde gegevens met hun partners die nodig zijn om de partnerdienst zo goed mogelijk te laten werken op uw Sonos.

De gehele verklaring van Sonos over de gewijzigde privacyvoorwaarden leest u hier
Voor specifieke vragen kunt u Sonos via e-mail bereiken op privacy@sonos.com.

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap