Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

Over Morelisse

De wereld aan uw voeten.
Laat uw ogen luisteren.
Het is zien en gezien worden bij Morelisse Beeld en Geluid. Vanuit de sfeervol verlichte etalage aan de Weversingel in Amersfoort lonken Loewe en Bang & Olufsen televisies, luidsprekers en audio.

Trendsetters sinds 1932.
Morelisse loopt al sinds 1932 voorop in consumentenelektronica. Of dat nu de introductie van Apple was in de jaren ’80, ons Bang & Olufsen dealerschap in 1970 of onze vertegenwoordiging van Loewe vanaf 1994. Wij kiezen voor topmerken die zich onderscheiden door hun individualiteit, connectiviteit en bedieningsgemak.
In september van 2014 zijn we door Bang & Olufsen uitgeroepen tot Dealer of the year.

Eigen technische dienst
Morelisse Beeld en Geluid heeft een eigen technische dienst. Daardoor kunnen wij reparaties snel en vakkundig uitvoeren. Onze monteurs worden door Bang & Olufsen opgeleid en bijgeschoold om op de hoogte te zijn en blijven van alle details en ontwikkelingen op het gebied van audio en televisie.
De prettige uitstraling, sfeer en inrichting van onze winkel maken het mogelijk rustig onze producten in u op te nemen. Toch kan het soms moeilijk zijn om tot een goede keuze te komen. Daarom is het bij Morelisse altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een advies bij u thuis. Neem gerust contact met ons op voor meer details of een afspraak!

Kom ook eens bij ons kijken voor Sonic Chair en Spectral tv-meubels!
Bij ons gaat een wereld voor u open.

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap