Weverssingel 24, Amersfoort

033 4616052

Sinds 1932

BeoPlay

Het BeoPlay assortiment bestaat uit audioproducten die gebruiksgemak combineren met een hedendaags ontwerp van hoge kwaliteit voor de digitale generatie.

BeoPlay staat voor autonome producten waarvan de werking duidelijk en eenvoudig is in plaats van geïntegreerde thuisinstallaties waar Bang & Olufsen om bekend staat. Alle producten van BeoPlay zullen voldoen aan de volgende kenmerken: portable, een intuïtief gebruik, goed in te passen in het dagelijks leven en uiteraard een uitstekende geluidsbeleving.

De producten worden ontworpen voor het gebruikspatroon van de digitale generatie en met een hedendaags en speels design. De traditie van Bang & Olufsen voor wat betreft het streven naar perfectie wordt voortgezet. De producten van BeoPlay zullen een ultieme combinatie zijn van een zeer goede audio, klankbeeld en een hoogwaardig design met gebruik van de beste materialen.

De missie van BeoPlay is om de luister- en kijkervaring intenser te maken. “We hebben gepraat met musici en mensen die in geluidsstudio’s werken. Zij zeggen allemaal dat het heel goed is dat steeds meer mensen op meer plaatsen naar muziek luisteren. Ze klagen er echter over dat de geluidskwaliteit achteruit is gegaan. Wij willen een praktische en makkelijke media-ervaring mogelijk maken, maar wel met een uitstekende kwaliteit.

Bekijk hieronder de producten in ons BeoPlay assortiment.

Copyright 2016: Morelisse Beeld en Geluid B.V. Website door WebsiteMakers.nl. Disclaimer | Sitemap