Routebeschrijving

Morelisse Beeld en Geluid B.V.

Hoe bereikt u onze showroom aan de Weverssingel?

 

Hieronder vindt u een routebeschrijving naar Morelisse met de auto en het openbaar vervoer, uiteraard hopen wij ook dat u met de fiets de weg naar ons vindt. Daarom eerst een parkeertip voor de fiets: Fietsenstalling Kamperbinnenpoort. Deze gratis fietsenstalling vindt u aan de Muurhuizen. Direct na de Kamperbinnenpoort slaat u de eerste straat rechts in. Op deze hoek aan uw linkerhand vindt u deze fietsenstalling. Na het parkeren van uw fiets loopt u de Muurhuizen in en slaat na 100 meter rechts af de Blauwebruggang over, u vindt ons aan uw linkerhand op de Weverssingel. Let op, deze fietsenstalling is maandag tot en met vrijdag geopend tot 18.30 uur (muv donderdag).

De Amersfoortse binnenstad is per 4 januari 2021 autoluw. Parkeren kan alleen nog maar buiten het autoluwe gebied in een van de parkeergarages

Na 4 januari 2021 kunt u alleen bij onze showroom komen om te laden en te lossen

Wij moeten dan wel middels een ontheffing u daarvoor toegang verlenen

Met de auto: parkeren in parkeergarage Flintplein met kortingskaart van Morelisse Beeld en Geluid
Het navigatieadres hiervoor is: Walikerstraat 14, 3811 WT Amersfoort (let op! huisnummer 14 in uw navigatie invoeren)

Vanuit richting Utrecht op de A28 afslag Amersfoort/Hoevelaken (afrit 8).
Vanuit richting Amsterdam of Apeldoorn op de A1, eerst richting Utrecht (A28) en dan afslag Amersfoort/Hoevelaken (afrit 8).
Volg de borden centrum (einde afrit linksaf), daarna de borden Centrum-Noord en vervolgens P- route parkeergarage Flintplein volgen. U kunt daar uw auto parkeren.

U loopt daarna in circa 3 minuten naar Morelisse Beeld en Geluid.

Neem uitgang Stadshal (Walikerstraat), ga rechtsaf en steek het Flintplein over; rechtdoor de Bredesteeg in (50m).
Op de Weverssingel gaat u rechtsaf en u vindt ons na 20 meter aan uw rechterhand (ongeveer 3 minuten lopen).

Heeft u de achteruitgang van de parkeergarage Flintplein genomen?
Vanuit de achteruitgang komt u uit op de Bloemendalsestraat. Voorbij restaurant Humphrey’s gaat u linksaf, na 300 meter slaat u links de Weverssingel op en u vindt ons na 100 meter verderop aan de linkerkant van de straat (ongeveer 5 minuten lopen).

Parkeergarage Flintplein ligt direct achter theater de Flint en biedt plaats aan 360 auto’s. Wanneer u ons een bezoek brengt ontvangt u van Morelisse Beeld en Geluid en kortingskaart die u korting geeft op het uitrijden bij de parkeergarage Flintplein.


Met de auto: parkeren in parkeergarage Beestenmarkt
Het navigatieadres hiervoor is Binnen de Veste 2, 3811 PH Amersfoort

Vanuit richting Utrecht op de A28 afslag Amersfoort/Hoevelaken (afrit 8).
Vanuit richting Amsterdam of Apeldoorn op de A1, eerst richting Utrecht (A28) en dan afslag Amersfoort/Hoevelaken (afrit 8).
Volg de borden centrum (einde afrit linksaf), vervolgens P- route parkeergarage Beestenmarkt volgen. U kunt daar uw auto parkeren.
U loopt daarna in circa 3 minuten naar Morelisse Beeld en Geluid.

Neem uitgang Sint-Janskerkhof, Loop vanuit Sint-Janskerkhof de Grote Sint Jansstraat op. Aan het eind van de straat slaat u links De Kamp op en voor de Kamperbinnenpoort slaat u rechtsaf de Weverssingel op. U vindt onze showroom na ongeveer 150 meter aan uw rechterhand


Met de auto tot (bijna) voor de deur; Laad- en loszone
Na 4 januari 2021 kunt u alleen bij onze showroom komen om te laden en te lossen
Wij moeten dan wel middels een ontheffing u daarvoor toegang verlenen

Het navigatieadres hiervoor is: Weverssingel 18, 3811GK Amersfoort

 

Vanaf de snelweg A1 slaat u de A28 richting Utrecht op en op de A28 neemt u de eerste afrit afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. Komende vanuit Utrecht neemt u op de A28 afslag Hoevelaken/Amersfoort (afrit 8). Aan het einde van de afrit gaat u linksaf. U bevindt zich op de Hogeweg. Blijf rechtdoor rijden, richting centrum. Na het passeren van twee benzinestations aan uw linkerhand gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf, de Flierbeeksingel op. Bij de rotonde met De Stier slaat u linksaf (driekwart rond) De Kamp op. U rijdt de Kamp af tot aan de Kamperbinnenpoort en daar slaat u rechtsaf de Weverssingel op. Morelisse Beeld en Geluid vindt u na 180 meter aan uw rechterhand, een laad- en loszone zit net voor de showroom aan uw rechterhand. Voer hiervoor Weverssingel 18 in bij uw navigatie.

Graag vragen wij u, wanneer u iets wilt komen laden of lossen dit op voorhand aan ons te melden middels het doorgeven van uw kenteken via e-mail of telefoon zodat wij u vooraf toegang kunnen verlenen. Is dit niet mogelijk dient u binnen 15 minuten nadat u het autoluwe gebied betreedt door ons te worden aangemeld

 

Openbaar vervoer

Station Amersfoort heeft vanwege zijn centrale ligging een directe verbinding met de meeste grote steden. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht rijdt er minstens één keer per uur een intercity. Ook vanuit de richtingen Zwolle, Apeldoorn, Enschede en Groningen rijden er regelmatig treinen en hoeft u niet over te stappen. Vanaf station Amersfoort kunt u in 20 minuten via de prachtige historische binnenstad naar onze showroom wandelen. Hieronder vindt u de routebeschrijving naar Morelisse met het openbaar vervoer.

Ook zijn wij bereikbaar per stadsbus – lijn 5, 6 en 7 – of streekvervoer lijn 296.

Met lijn 5 stapt u uit bij halte ‘de Flint’ en loopt u linksaf, de brug over. U loopt voorbij theater De Flint de Coninckstraat uit, op De Kamp slaat u rechts af. Loop De Kamp af tot aan de Kamperbinnenpoort sla rechtsaf de Weverssingel op, u vindt ons na 180 meter aan uw rechterhand.

Met lijn 6, 7 en 296 stapt u uit bij halte ‘Kamp/De Stier’. Loop rechtdoor over de rotonde met De Stier en loop De Kamp af tot aan de Kamperbinnenpoort sla rechtsaf de Weverssingel op, u vindt ons na 180 meter aan uw rechterhand.

 

Het is altijd mogelijk buiten reguliere openingstijden een afspraak te maken in de showroom bij u thuis of op locatie