Bang & Olufsen

Wij werken samen met de beste merken.

Bang & Olufsen

In 1925 startten Peter Bang en Svend Olufsen op met de productie van radio’s. Ze begonnen op de zolder van het huis van de familie Olufsen, in het noordwesten van Denemarken. Daar werkten ze samen aan de verwezenlijking van hun droom; een merk creëren dat gebaseerd is op innovatie, kwaliteit, design en performance. In 90 jaar is Bang & Olufsen uitgegroeid tot een van ’s werelds meest iconische merken en pionier op het gebied van design, technologie en innovatie.

De collectie van Bang & Olufsen bestaat uit Televisie, Draadloze Speaker systemen, Speakers, Audio-systemen en On-the-Go artikelen zoals draagbare, draadloze speakers en hoofd- en oortelefoons.

Bij Morelisse vindt u het complete assortiment van Bang & Olufsen (m.u.v. de BeoLab 70 speakers)

 

LG

Wij werken samen met de beste merken.

LG

LG is een wereldwijde pionier die diep in de tv-industrie is geworteld. In 1966 was LG de eerste Koreaanse fabrikant die een lokaal geproduceerde televisie voor de Koreaanse markt introduceerde.

LG Electronics weet dat de meerwaarde van consumentenelektronica zit in het plezier dat u eraan beleeft. Daarom is het research van LG Electronics erop gericht om technologie te ontwikkelen die uw comfort vergroot en entertainment verbetert. LG streeft er continu naar om haar producten nog energiezuiniger en efficiënter te maken

Als het op innovatie aankomt, loont het de moeite om geduld en doorzettingsvermogen te tonen. In de ervaring van LG is dit zeker het geval geweest met de televisietechnologie en dan met name de OLED-schermen, waar het bedrijf marktleider in is geworden

Loewe

Wij werken samen met de beste merken.

LOEWE 

Meer dan 80 jaar geleden heeft LOEWE de televisie uitgevonden en de belofte “Made in Germany” wordt nog steeds waar gemaakt. Naast de LOEWE BILD televisielijn vindt u ook de LOEWE KLANG audiolijn in het LOEWE assortiment. LOEWE vindt het belangrijk dat haar producten lang mee gaan en een zo laag mogelijk energieverbruik hebben. Modulaire technologie, bedieningsgemak, hoogwaardig materiaalgebruik, precisie, vakmanschap, regelmatige software-updates en niet in de laatste plaats een tijdloos design geven de zullen u het gevoel geven dat u een duurzaam product bezit.

Sinds 2022 is er ook een nieuwe lijn voor beeld en geluid WE. by LOEWE

Bij ons kunt u terecht voor het gehele LOEWE assortiment

Panasonic

Wij werken samen met de beste merken.

Panasonic 

In 1918 vond Konosuke Matsushita een verloopplug met aan de ene kant twee “stopcontacten” en aan de andere kant een lampfitting uit, deze uitvinding bleek de basis voor het merk Panasonic zoals we dat kennen vandaag de dag. Want na een aantal elektrische apparaten kwamen ze in 1931 met het eerste elektronische apparaat van het merk in de vorm van een radio. Later volgden ook televisieschermen.

U vindt bij ons een deel van het Panasonic televisieassortiment, waaronder het OLED scherm en DVD-spelers van dit merk

Samsung

Wij werken samen met de beste merken.

Samsung 

Samsung werd in 1938 opgericht in Korea en richtte zich in de beginjaren vooral op de export van levensmiddelen naar China. In de jaren ’70 begaf het concern zich voor het eerst op de markt van de consumentenelektronica.

Wij hebben ervoor gekozen de Samsung The Frame TV en The Serif toe te voegen aan ons assortiment, deze Qled televisieschermen komen uitstekend tot zijn recht in de sfeer van onze winkel

Devialet

Wij werken samen met de beste merken.

Devialet 

Devialet vierde afgelopen jaar zijn tiende verjaardag: het merk werd in 2007 opgericht in Parijs. In de loop van 2014 onthulde Devialet waar het de afgelopen jaren in het diepste geheim, met een team van wel 45 top-ingenieurs en akoestici, aan had gewerkt: de Devialet Phantom. Het gebeurt maar zelden dat audio-producten nog werkelijk revolutionair genoemd kunnen worden. Het is de ontwikkelaars van Devialet met hun Phantom echter gelukt om juist zo’n product op de markt te zetten. De Phantom vervangt in één klap hifi-systeem, docking station, speakers, home cinema, multi-room en draadloze weergave.

De Devialet Phantom is in meerdere uitvoeringen bij ons in de winkel te zien, horen en te voelen! Ook de nieuwe Devialet Dione Soundbar is in onze showroom te beleven

Sonos

Wij werken samen met de beste merken.

Sonos
De vier oprichters van Sonos kwamen met een gedurfde visie op technologie die op dat moment nog niet bestond. De visie was simpel: muziekliefhebbers helpen om elk nummer overal in huis af te spelen. Draadloos, in meerdere kamers, vanaf de pc en via internet en met een fantastisch geluid. Ze stelden een geweldig team samen dat schitterende, compleet nieuwe producten ontwikkelde. En muziekliefhebbers overal ter wereld ontdekten een nieuw merk om verliefd op te worden, Sonos.

Sonos is online en offline eenvoudig te vinden, ook wij hebben het gehele systeem in de winkel. Maar Morelisse is door Sonos ook aangewezen als preferred installer

Bolia

Wij werken samen met de beste merken.

Bolia

Welkom in een designuniversum, geĂŻnspireerd door de mooie, duurzame materialen uit de natuur. Een plek waar u zich kunt terugtrekken, de deur naar de drukke wereld kunt sluiten. Een plek waar het oog en de geest tot rust komen tussen de fraaie interpretaties van Scandinavisch design. Ontworpen door bekende designers, gemaakt van natuurlijke materialen en geproduceerd door een aantal van de beste meubelmakers van Europa.

Bolia is geen traditioneel design- en meubelbedrijf. Bolia is een internationaal designbedrijf dat ervan houdt om nieuw Scandinavisch design te ontwikkelen en om mooie ruimtes in huis, op het werk en op allerlei andere plekken te creëren. Bolia is een creatief bedrijf dat de ambitie heeft om actief deel te nemen aan de duurzame ontwikkeling in de wereld en onze creativiteit en passie te delen om betere keuzes te maken.

Mogg

Wij werken samen met de beste merken.

MOGG

MOGG is een nieuw Italiaans meubelbedrijf, dat zijn deuren opende op de Salone del Mobile in Milaan 2012 en werd opgericht door de architect Nicola Galbiati.

De naam is samengesteld uit de woorden MObili (meubels) en OGGetti (objecten)

MOGG staat synoniem voor stukken, accessoires en objecten met een strak, herkenbaar en gedenkwaardig design, waarin esthetische emotie en functionaliteit samensmelten. Het resultaat is een product dat kan voldoen aan de smaken, behoeften en budgetten, waarbij de exclusiviteit niet de prijs is, maar de originaliteit, verfijning en bewustzijn van het kopen van een uniek product. Uniek, niet alleen omdat het in beperkte oplage wordt geproduceerd, maar ook omdat het anders is dan elk ander product dat al op de markt is.

Spectral Smart Furniture

Wij werken samen met de beste merken.

Spectral Smart Furniture 

Spectral Smart Furniture wordt in 1994 door de drie broers Frank, Heiko en Markus Krämer opgericht. De drie studenten ontwikkelden een passie voor de productie van HiFi en televisiemeubels. Het eerste Krämer-meubel werd geboren in de garage van hun vader. Na het eerste verkoopsucces en de opbouw van andere modellen volgende in 1999 de opbouw van de eerste hal met productie en beheer. Spectral produceert in Duitsland. Daardoor kunnen ze de hoogste kwaliteit en korte levertijden bieden voor maatwerk.

In onze showroom kunt u de volgende Spectral Smart Furniture modellen beleven, Ameno, Cocoon, Scala, Next en de Edge. Daarnaast kunnen wij uw gewenste meubel laten zien door middel van het maken van een 3D tekening

Escape

Wij werken samen met de beste merken.

Escape® – Een muzikale wereld zonder kabels!

Draagbare audioapparaten hebben de manier veranderd waarop we naar muziek luisteren. Telefoons en tablets zijn nu onze primaire muziekbron. Maar voor audiofielen die op zoek zijn naar de best mogelijke geluidskwaliteit zonder het ongemak van draden zijn er slechts kleine carry-on en compacte draagbare luidsprekers beschikbaar.
Daarom hebben we voor u Escape ontwikkeld, een reeks high-end draadloze luidsprekers met verbluffende prestaties.

Don’t just think outside the box – build a new one!
Voor Escape bestaat er niets mooiers dan producten te mogen ontwerpen die we zelf graag zouden willen hebben. Dit is de puurste manier om uit te drukken wie we zijn.
Wanneer we een draagbare luidspreker gebruiken, verwachten we enige geluidskwaliteit te verliezen. Niet zo met Escape: door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en onze technische expertise worden geluidskwaliteit en gebruikscomfort optimaal met elkaar verenigd.
En dit zonder gebonden te zijn aan het gebruik van kabels!

Origin Acoustics

Wij werken samen met de beste merken.

Origin Acoustics – It’s all about the sound

Twee getalenteerde individuen hielden van muziek en wat muziek deed met de mensen om hen heen. Ken Humphries en Ed Haase openden een stereowinkel in Riverside, in een tijd dat de audio-industrie een ongelooflijke transformatie doormaakte. Ze begonnen te experimenteren met luidsprekerontwerpen en de reacties waren enorm positief.

Mensen wilden door het hele huis van muziek genieten. Begin jaren 80 vonden Ken en Ed een luidspreker uit die verzonken in de muur kon worden gemonteerd. Terwijl er nog steeds vraag was naar conventionele luidsprekers, werden inbouwluidsprekers de keuze van velen, aangezien er meerdere paren in meerdere kamers konden worden geïnstalleerd.  Andere luidsprekermerken wendden ze zich tot Ken en Ed en zo ontwierpen ze miljoenen luidsprekers voor wand- en plafondinbouw voor enkele van de grootste namen in de branche, waarmee ze zichzelf vestigden als de belangrijkste bron voor architecturale luidsprekers.

Karman Italia

Wij werken samen met de beste merken.

Karman

Karman is een Italiaanse onderneming die in 2005 werd opgericht in het hart van de Marche. Experimenteer, durf en innoveer, dat zijn de speerpunten van de Karman collectie. Verlichting is een voortdurende bron van inspiratie. Alle ontwerpen van de verschillende ontwerpers mengen en vormen samen een vrolijk bestaan.

In onze huiskamers maar ook in onze tuin zijn lampen van Karman te beleven, uiteraard kunnen wij de gehele collectie aan u leveren.

Petite Friture

Wij werken samen met de beste merken.

Petite Friture 

Petite Friture laat zich het best omschrijven als een uitgeverij van design, het collectief werd in 2009 opgericht vanuit de wens om opkomend talent te promoten en objecten, verlichting en meubels te ontwikkelen die de wereld zou prikkelen. Het resultaat is een collectie van elegante en toegankelijke objecten die eenvoudig in te passen zijn in het dagelijkse leven.

Bij Morelisse ziet u de nu al iconische Vertigo hanglamp, de Vertigo Nova lampen en de Tidelight tafellamp, maar ook de Loop wandrekken, de Bubble kapstok en de Francis spiegel kunt u komen beleven. Uiteraard kunnen wij het gehele assortiment aan u leveren

Ingo Maurer

Wij werken samen met de beste merken.

Ingo Maurer

Ingo Maurer begon in het midden van de jaren zestig met het ontwerpen van uitzonderlijke lampen, verlichtingssystemen en objecten. Gedurende meer dan vier decennia zijn Ingo Maurer en Team – zoals hij de medewerkers noemt – voortdurend gegroeid. Het adres in MĂĽnchen, Schwabing, is sinds 1970 hetzelfde gebleven

Ay Illuminate

Wij werken samen met de beste merken.

Ay Illuminate 

Wij maakten al een tijdje geleden kennis met Ay Illuminate. De zoon van de oprichters sportte samen met de zoon van Ramon en Anneke en er ontstond een vriendschap tussen zowel de jongens als de ouders. Toen de plannen voor de winkel aan de Weverssingel concreet werden werd al snel besloten de prachtige verlichting van Ay Illuminate een plaats in de winkel te geven. Dit Nederlandse lampenmerk laat zich inspireren door de natuur en de verschillende culturen in de wereld. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen in combinatie met handarbeid en vakmanschap staat centraal.

Een aantal lampen van Ay Illuminate zijn in onze serre bewonderen, uiteraard kunnen wij het gehele assortiment aan u leveren

Pols Potten

Wij werken samen met de beste merken.

Pols Potten 

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Subtiel, vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Wellicht is dat de reden waarom onze ontwerpen zich over de hele wereld zo thuis voelen?

Ook bij ons voelt Pols Potten zich thuis, wij hebben verschillende zitmeubelen, krukjes en andere accessoires in huis. Uiteraard kunnen wij het gehele Pols Potten assortiment aan u leveren

Radius Absolut Lighting

Wij werken samen met de beste merken.

Verbeteren, hiaten in het assortiment ontdekken en opvullen: dat is de drijfveer van Michael Rösing, directeur Radius Design. Toen hij meer dan 20 jaar geleden begon met het ontwikkelen van producten, was het vooral zijn eigen onvrede met wat de markt te bieden had die hem inspireerde tot nieuwe ideeën. Dit is tot op de dag van vandaag niet veranderd. Alleen maar verrijkt door ervaring en betrouwbare samenwerkingen. Dit komt tot uiting in de innovatiekracht, productkwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en service van Radius Design.

Ontdek de wereld van Radius Absolut Lighting en vind de juiste verlichting voor uw behoeften en ruimtes. Alle producten worden gekenmerkt door een functioneel, minimalistisch design, hoge productiekwaliteit en zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Radius biedt producten in diverse uitvoeringen voor het meest milieubewuste energieverbruik. 

Nyta

Wij werken samen met de beste merken.

Nyta is een jong Duits merk dat zich richt op designverlichting, inmiddels zijn de ontwerpen al bekroond met diverse awards. De collectie omvat verlichting die de ogen streelt.

Avolt

Wij werken samen met de beste merken.

Avolt Square

AVOLT

Avolt is een in Zweden gevestigde ontwerpstudio. Scandinavisch design kenmerkt zich door minimalisme maar met als belangrijk kenmerk dat de producten gezien mogen worden in het interieur. Functie en vorm zijn beiden belangrijk. Daarnaast is ook duurzaamheid een belangrijke peiler van het ontwerpproces. Zo is de Square 1 bijvoorbeeld gemaakt van 20% gerecycled plastic. 

Een design stekkerdoos die gezien mag worden!
In ieder huis worden verlengsnoeren gebruikt maar doen we ons best deze buiten beeld te houden. De Zweedse ontwerpstudio Avolt ontwikkelde er juist een die gezien mag worden, de Square 1. De Avolt stekkerdoos is vierkant, strak, minimalistisch en leverbaar in meerdere aansprekende kleuren.

Relaxound

Wij werken samen met de beste merken.

Gezond voor lichaam Ă©n geest!
Het geluid van vrolijk tjirpende vogeltjes tovert een glimlach op je gezicht en zorgt voor een gevoel van ontspanning. Daarom is het zo leuk om een van de boxen van Relaxound in uw badkamer, toilet of een andere ruimte in huis neer te zetten of op te hangen. De Birdybox brengt, met behulp van een bewegingsdetector, een vogelconcert tot leven dat na ongeveer dertig seconden vervaagt. Omdat de box oplaadbaar is met een USB-kabel kun je hem gebruiken op alle plekken waar je blij wordt van een momentje rust

Met de Zwitcherbox of Lakesidebox geniet u 2 minuten van vogelgeluiden of de geluiden die klinken rondom een bergmeer. Deze boxen werken op batterijen

Relaxound merkenlijst

Ubiquiti Unifi

Wij werken samen met de beste merken.

Avolt Square

Ubiquiti Unifi – High-end WiFi oplossing

WiFi wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Draadloos internet gebruikt u altijd en overal. Met de  ondersteuning UniFi van Morelisse Beeld en geluid BV kunnen wij op afstand uw WiFi-netwerk beheren en controleren via een beveiligde beheeromgeving (een managed portal). Deze beheeromgeving wordt onderhouden door onze partner Vindicta Hosting BV.

Er valt nog veel meer te beleven

 

Wisselende accessoires collectie (Wonen-Accessoires)

Naast accessoires uit de collecties van de bovenstaande merken “kleden” we ons huis en tuin ook aan met verschillende (woon)accessoires van diverse andere merken

Laat u verrassen door ons assortiment onder het genot van een heerlijke kopje Caffè del Caravaggio

Net als Caravaggio staat de naar hem vernoemde koffie voor kwaliteit, voor originaliteit, voor chiaroscuro – een mooie mix tussen lichte en donkere koffienoten. Evenals Caravaggio is deze koffie eigenwijs: koffie drink je niet achteloos, zonder aandacht. Koffie verdient net als een mooie wijn de aandacht van al je zintuigen

Relaxound merkenlijst