Gratis verzending vanaf €50 033 4616052 info@morelisse.nl

Bang & Olufsen

Wij werken samen met de beste merken.

Bang & Olufsen
In 1925 startten Peter Bang en Svend Olufsen op met de productie van radio’s. Ze begonnen op de zolder van het huis van de familie Olufsen, in het noordwesten van Denemarken. Daar werkten ze samen aan de verwezenlijking van hun droom; een merk creëren dat gebaseerd is op innovatie, kwaliteit, design en performance. In 90 jaar is Bang & Olufsen uitgegroeid tot een van ’s werelds meest iconische merken en pionier op het gebied van design, technologie en innovatie. De collectie van Bang & Olufsen bestaat uit Televisie, Draadloze Speaker systemen, Speakers, Audio-systemen en B&O Play.

Bij Morelisse vindt u het complete assortiment van Bang & Olufsen (m.u.v. de BeoLab 70 speakers)

B&O Play
Een belangrijk onderdeel van de Bang & Olufsen familie is B&O Play. Bij B&O Play gaat u de wereld binnen van flexibele “on-the-go” producten, draadloos en draagbaar. De collectie bestaat uit hoofd- en oortelefoons, eenvoudig mee te nemen Bluetooth Speakers en krachtige Audio-systemen.

Bij Morelisse kunt u de complete B&O Play lijn beleven

Loewe

Wij werken samen met de beste merken.

LOEWE 

Meer dan 80 jaar geleden heeft LOEWE de televisie uitgevonden en de belofte “Made in Germany” wordt nog steeds waar gemaakt. Naast de LOEWE BILD televisielijn vindt u ook de LOEWE KLANG audiolijn in het LOEWE assortiment. LOEWE vindt het belangrijk dat haar producten lang mee gaan en een zo laag mogelijk energieverbruik hebben. Modulaire technologie, bedieningsgemak, hoogwaardig materiaalgebruik, precisie, vakmanschap, regelmatige software-updates en niet in de laatste plaats een tijdloos design geven de zullen u het gevoel geven dat u een duurzaam product bezit.

Morelisse is een Loewe Gallery, bij ons kunt u terecht voor het gehele LOEWE assortiment

Panasonic

Wij werken samen met de beste merken.

Panasonic 

In 1918 vond Konosuke Matsushita een verloopplug met aan de ene kant twee “stopcontacten” en aan de andere kant een lampfitting uit, deze uitvinding bleek de basis voor het merk Panasonic zoals we dat kennen vandaag de dag. Want na een aantal elektrische apparaten kwamen ze in 1931 met het eerste elektronische apparaat van het merk in de vorm van een radio. Later volgden ook televisieschermen.

U vindt bij ons een deel van het Panasonic televisieassortiment, waaronder het OLED scherm en DVD-spelers van dit merk

Samsung

Wij werken samen met de beste merken.

Samsung 

Samsung werd in 1938 opgericht in Korea en richtte zich in de beginjaren vooral op de export van levensmiddelen naar China. In de jaren ’70 begaf het concern zich voor het eerst op de markt van de consumentenelektronica.

Wij hebben ervoor gekozen de Samsung The Frame TV en The Serif toe te voegen aan ons assortiment, deze Qled televisieschermen komen uitstekend tot zijn recht in de sfeer van onze winkel

Spectral Smart Furniture

Wij werken samen met de beste merken.

Spectral Smart Furniture 

Spectral Smart Furniture wordt in 1994 door de drie broers Frank, Heiko en Markus Krämer opgericht. De drie studenten ontwikkelden een passie voor de productie van HiFi en televisiemeubels. Het eerste Krämer-meubel werd geboren in de garage van hun vader. Na het eerste verkoopsucces en de opbouw van andere modellen volgende in 1999 de opbouw van de eerste hal met productie en beheer. Spectral produceert in Duitsland. Daardoor kunnen ze de hoogste kwaliteit en korte levertijden bieden voor maatwerk.

In onze showroom kunt u de volgende Spectral Smart Furniture modellen beleven, Ameno, Cocoon, Scala, Next en binnenkort de Edge. Daarnaast kunnen wij uw gewenste meubel laten zien door middel van het maken van een 3D tekening

Sonos

Wij werken samen met de beste merken.

Sonos 
De vier oprichters van Sonos kwamen met een gedurfde visie op technologie die op dat moment nog niet bestond. De visie was simpel: muziekliefhebbers helpen om elk nummer overal in huis af te spelen. Draadloos, in meerdere kamers, vanaf de pc en via internet en met een fantastisch geluid. Ze stelden een geweldig team samen dat schitterende, compleet nieuwe producten ontwikkelde. En muziekliefhebbers overal ter wereld ontdekten een nieuw merk om verliefd op te worden, Sonos.

Sonos is online en offline eenvoudig te vinden, ook wij hebben het gehele systeem in de winkel. Maar Morelisse is door Sonos ook aangewezen als preferred installer

Devialet Phantom

Wij werken samen met de beste merken.

Devialet 

Devialet vierde afgelopen jaar zijn tiende verjaardag: het merk werd in 2007 opgericht in Parijs. In de loop van 2014 onthulde Devialet waar het de afgelopen jaren in het diepste geheim, met een team van wel 45 top-ingenieurs en akoestici, aan had gewerkt: de Devialet Phantom. Het gebeurt maar zelden dat audio-producten nog werkelijk revolutionair genoemd kunnen worden. Het is de ontwikkelaars van Devialet met hun Phantom echter gelukt om juist zo’n product op de markt te zetten. De Phantom vervangt in één klap hifi-systeem, docking station, speakers, home cinema, multi-room en draadloze weergave.

De Devialet Phantom is in 3 uitvoeringen bij ons in de winkel te zien, horen en te voelen!

Ay Illuminatie

Wij werken samen met de beste merken.

Ay Illuminate 

Wij maakten al een tijdje geleden kennis met Ay Illuminate. De zoon van de oprichters sportte samen met de zoon van Ramon en Anneke en er ontstond een vriendschap tussen zowel de jongens als de ouders. Toen de plannen voor de winkel aan de Weverssingel concreet werden werd al snel besloten de prachtige verlichting van Ay Illuminate een plaats in de winkel te geven. Dit Nederlandse lampenmerk laat zich inspireren door de natuur en de verschillende culturen in de wereld. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen in combinatie met handarbeid en vakmanschap staat centraal.

Een aantal lampen van Ay Illuminate zijn in onze serre bewonderen, uiteraard kunnen wij het gehele assortiment aan u leveren

Karman Italia

Wij werken samen met de beste merken.

Karman

Karman is een Italiaanse onderneming die in 2005 werd opgericht in het hart van de Marche. Experimenteer, durf en innoveer, dat zijn de speerpunten van de Karman collectie. Verlichting is een voortdurende bron van inspiratie. Alle ontwerpen van de verschillende ontwerpers mengen en vormen samen een vrolijk bestaan.

In onze huiskamers maar ook in onze tuin zijn lampen van Karman te beleven, uiteraard kunnen wij de gehele collectie aan u leveren.

Petite Friture

Wij werken samen met de beste merken.

Petite Friture 

Petite Friture laat zich het best omschrijven als een uitgeverij van design, het collectief werd in 2009 opgericht vanuit de wens om opkomend talent te promoten en objecten, verlichting en meubels te ontwikkelen die de wereld zou prikkelen. Het resultaat is een collectie van elegante en toegankelijke objecten die eenvoudig in te passen zijn in het dagelijkse leven.

Bij Morelisse ziet u de nu al iconische Vertigo hanglamp, de Cherry hanglampen en de Tidelight tafellamp, maar ook de Loop wandrekken, de Bubble kapstok en de Francis spiegel kunt u komen bekijken. Uiteraard kunnen wij het gehele assortiment aan u leveren

Pols Potten

Wij werken samen met de beste merken.

Pols Potten 

Pols Potten is een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires, opgericht in Amsterdam in 1986. Subtiel, vernieuwend, onconventioneel en duidelijk geworteld in de Nederlandse design traditie. Wellicht is dat de reden waarom onze ontwerpen zich over de hele wereld zo thuis voelen?

Ook bij ons voelt Pols Potten zich thuis, bij binnenkomst wordt u al toegefloten door de Singing Birds. Daarnaast hebben wij verschillende zitmeubelen, krukjes en andere accessoires in huis. Uiteraard kunnen wij het gehele Pols Potten assortiment aan u leveren

Nyta

Wij werken samen met de beste merken.

Nyta

Nyta is een jong Duits merk dat zich richt op designverlichting, inmiddels zijn de ontwerpen al bekroond met diverse awards. De collectie omvat verlichting die de ogen streelt.

Felicerossi

Wij werken samen met de beste merken.

Felicerossi 

De Italiaanse meubelfabrikant Felicerossi werd opgericht in 1922.  Van oudsher heeft Felicerossi het doel gehad om hoogwaardige design stukken te leveren die geschikt zijn voor het dagelijks leven, maar ook in een museum zouden kunnen staan. Iconisch is de Divina, deze designklassieker kan worden uitgevoerd in stof of leer maar ook uit één IT.SOLVER, een zeer eco-vriendelijke, UV bestendige, polyethyleen kunststof waardoor deze ook buiten kan (blijven) staan.

Bij Morelisse vindt u een twee zitbanken van FeliceRossi, Tangram en Playstation en de designklassieker Divina

Wisselende accessoires collectie (Wonen-Accessoires)

Naast accessoires uit de collecties van de bovenstaande merken “kleden” we ons huis en tuin ook aan met verschillende cadeaus en woonaccessoires